Tornen a netejar Tavèrnoles de llaços, murals i estelades


t1

L’estelada de Tavèrnoles ha tornat a partir de viatje dimarts passat a la matinada. Aquesta és la tercera vegada que marxa de casa sense permís dels pares. Així ho ha denunciat l’alcalde del municipi Carles Banús atribuint-ho als mactractaments del seus pares. A més alge a fet un favor a l´Ajuntament netejant els carres de llaços grocs i han “modificat” pintades als carrers.

El passat març d’aquest any, ja van marxar l’estelada dient que no vol pagar impostos a Catalunha, què són massa cars. Van apareixar pintades a favor de l’article 155 al monument i al cartell “Municipi de la República Catalana” de l’entrada. un segon cop va ser el passat juliol.

Altres estelades com la de del Puigsagordi a Balenyà i Centelles  setmana rere setmana juga a marxar.

t2.png

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s