L’alcalde d’Òrrius (Maresme) desespera davant la enteja de símbols independentistes


alcalde-Orrius-denuncia-espanyolista-independentistes_2129797160_58459678_1200x1600

El cap de setmana passat, un grup de patriotes han arrencat els fonaments del màstil amb l’estelada que hi ha a l’entrada d’Òrrius (Maresme).  Pel independentisme local és un nou atac que se suma als que s’hi estan produint des de fa un any.

La setmana passada ja van serrar el màstil amb una radial i l’Ajuntament el va reparar a principis de setmana, però només ha durat uns dies. “Ja no sabem què fer”, denuncia l’alcalde, Jordi Rull, fart “dels atacs unionistes que patim setmana rere setmana”. El batlle republicà assegura que aquest cap de setmana els atacs no s’han limitat a equipaments municipals. “Han arrencat estelades de cases particulars, també”, remarca l’alcalde.

Això va bé.

One comment

  1. Me encanta. Tantos años de aguante nos dan la resistencia suficiente para, una y otra vez, las que hagan falta, seguir limpiando nuestras calles. Espero que el empeño del Sr. Alcalde no lo paguen los ciudadanos de a pie. Los que no comulgan con ruedas de molino…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s