Aclarint conceptes: ni vaga ni aturada del país


1h
quatre arreplegats tallen avingudes i els mossos mirant-los

(Verisón castellana, más abajo)

El nacionalisme, com ens té acostumats, segueix manipulant el llenguatge amb finalitats propagandístiques. Ja el passat 3 d’octubre alguns sindicats minoritaris van convocar, segons ells, una vaga. Alguns també es van referir a aquella jornada com a «aturada del país». A la pràctica, va consistir més aviat en un tancament patronal, ja que moltes empreses directament no van donar opció a treballar als seus empleats que són, curiosament, els que havien de decidir si treballaven o no; també com sempre es van veure piquets i negocis que tancaven intimidats i coaccionats per aquests grups violents. En resum, va haver-hi gent que no va treballar perquè va seguir la convocatòria, gent a qui va no deixar treballar la seva empresa (el cas del que escriu això, per exemple) i gent que no va poder treballar per por a les accions dels piquets.

Avui ens trobem de nou en la mateixa situació. La convocatòria, que corre de part del Intersindical-CSC, sindicat separatista conegut a casa del seu secretari general i poc més, és oficialment per protestar «contra la precarietat laboral, el decret aprovat pel Govern que facilita el trasllat d’empreses establertes a Catalunya a altres comunitats i la regressió de drets socials». I diem oficialment perquè això és només una excusa; les veritables raons són enterament polítiques i formen part de l’estratègia separatista per aconseguir la secessió de Catalunya. Per tant això no és una vaga ni res que s’assembli, sinó una operació d’agitació política. Tampoc no poden parlar aquests manipuladors d’«aturada del país»: El país no s’atura, el fan parar i per tant podem parlar legítimament de boicot a l’economia catalana i per extensió a l’economia nacional, i un atac a les empreses i als treballadors que per força ha de tenir unes repercussions negatives per a tots.

La prova definitiva de que això és una operació política (com ho va ser la del 3 d’octubre) és el suport que donen a aquesta farsa l’ANC i Òmnium Cultural, entitats separatistes que no tenen res a veure amb el món laboral. Però hi ha més. Ja al novembre de 2013 Oriol Junqueras amenaçava amb aturar l’economia durant una setmana, advertint sobre els efectes que tindria això sobre el PIB i la prima de risc espanyola, i més recentment van ser TV3 i altres mitjans separatistes els que van quedar amb el cul a l’aire al afirmar que la suposada vaga del 3-O era convocada per la «repressió policial del 1-O», quan les CUP ja defensaven la convocatòria des del 23 de setembre. És a dir, hi ha continuïtat i una planificació prèvia, és una acció i no una reacció.

Bé, doncs. Això ni és una vaga ni és una aturada del país. És una operació d’agitació política i un boicot a l’economia per part del separatisme, impulsada en aquest cas per un sindicat insignificant dirigit per un terrorista assassí, Carles Sastre, que va acabar amb la vida de l’empresari José María Bultó l’any 1977 i l’ex alcalde de Barcelona, Joaquim Viola, i la seva esposa, Montserrat Tarragona, el 1978; era militant del grup terrorista EPOCA (Exèrcit Popular Català) i va adossar una bomba al cos de les seves víctimes, que literalment van rebentar al esclatar l’artefacte. Increïblement no es va podrir a la presó per aquests fets. Posteriorment, ja integrat en Terra Lliure, va ser condemnat a 18 anys per pertinença a banda armada, i en va complir només 11. Quanta repressió per part del feixisme espanyolista! Aquest individu va ser presentat a TV3 com a «pres polític» i «gran reserva de l’independentisme»; no, no és broma. Ho poden veure al vídeo a partir del minut 21. Bé, doncs aquest és el «sindicalista» impulsor de la «vaga». Déu ens guardi d’aquesta gentussa.

Lo Rondinaire

******* 

El nacionalismo, como nos tiene acostumbrados, sigue manipulando el lenguaje con fines propagandísticos. Ya el pasado 3 de octubre algunos sindicatos minoritarios convocaron, según ellos, una huelga. Algunos también se refirieron a aquella jornada como «paro del país». En la práctica consistió más bien en un cierre patronal, puesto que muchas empresas directamente no dieron opción a trabajar a sus empleados que son, curiosamente, los que tenían que decidir si trabajaban o no; también como siempre se vieron piquetes y negocios que cerraban intimidados y coaccionados por estos grupos violentos. En resumen, hubo gente que no trabajó porque siguió la convocatoria, gente a quién va no dejó trabajar su empresa (el caso del que escribe esto, por ejemplo) y gente que no pudo trabajar por miedo a las acciones de los piquetes.

Hoy nos encontramos de nuevo en la misma situación. La convocatoria, que corre de parte del Intersindical-CSC, sindicato separatista conocido en casa de su secretario general y poco más, es oficialmente para protestar «contra la precariedad laboral, el decreto aprobado por el Gobierno que facilita el traslado de empresas establecidas en Cataluña a otras comunidades y la regresión de derechos sociales». Y decimos oficialmente porque esto es sólo una excusa; las verdaderas razones son enteramente políticas y forman parte de la estrategia separatista para conseguir la secesión de Cataluña. Por lo tanto, esto no es una huelga ni nada que se asemeje, sino una operación de agitación política. Tampoco pueden hablar estos manipuladores de «paro del país»: El país no se para, lo hacen parar y por lo tanto podemos hablar legítimamente de boicot a la economía catalana y por extensión a la economía nacional, y un ataque a las empresas y a los trabajadores que a la fuerza tiene que tener unas repercusiones negativas para todos.

La prueba definitiva de que esto es una operación política (como lo fue la del 3 de octubre) es el apoyo que dan a esta farsa la ANC y Òmnium Cultural, entidades separatistas que no tienen nada que ver con el mundo laboral. Pero hay más. Ya en noviembre de 2013 Oriol Junqueras amenazaba con parar la economía durante una semana, advirtiendo sobre los efectos que tendría esto sobre el PIB y la prima de riesgo española, y más recientemente fueron TV3 y otros medios separatistas los que quedaron con el culo al aire al afirmar que la supuesta huelga del 3-O era convocada por la «represión policial del 1-O», cuando las CUP ya defendían la convocatoria desde el 23 de septiembre. Es decir, hay continuidad y una planificación previa, es una acción y no una reacción.

Bien, pues. Esto ni es una huelga ni es una parada del país. Es una operación de agitación política y un boicot a la economía por parte del separatismo, impulsada en este caso por un sindicato insignificante dirigido por un terrorista asesino, Carles Sastre, que acabó con la vida del empresario José María Bultó en 1977 y el ex alcalde de Barcelona, Joaquim Viola, y su esposa, Montserrat Tarragona, el 1978; era militante del grupo terrorista EPOCA (Ejército Popular Catalán) y adosó una bomba al cuerpo de sus víctimas, que literalmente reventaron al estallar el artefacto. Increíblemente no se pudrió en la prisión por estos hechos. Posteriormente, ya integrado en Terra Lliure, fue condenado a 18 años por pertenencia a banda armada, y cumplió sólo 11. ¡Cuánta represión por parte del fascismo españolista! Este individuo fue presentado en TV3 como «preso político» y «gran reserva del independentismo»; no, no es broma. Lo pueden ver en el vídeo a partir del minuto 21. Bien, pues este es el «sindicalista» impulsor de la «huelga». Dios nos guarde de esta gentuza.

Lo Rondinaire

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s