g2

Garganté, conductor d’autobusos revolucionari, es va fer famós per “chulear” als mossos d´escuadra, per posar denúncies falses, pels seus gestos agressius i els seus tons per espantar nens.

En un acte de puresa democràtica, Garganté va decidir abandonar el seu lloc de regidor -per la CUP- de l’Ajuntament de Barcelona. Amb aquestes paraules ho justificava: “Abans d’entrar a l’Ajuntament tenia molt mala opinió dels polítics professionals, però m’he quedat molt curt. En part, el motiu de plantejar estar només dos anys quan vaig acceptar ser regidor és que el nivell de cinisme i hipocresia que hi ha aquí dins és tan gran que es fa bastant insuportable“. Garganté mantindrà el seu lloc al Consell d’Administració de TMB (Transports metropolitans de Barcelona), on no és necessari ser un càrrec electe.

Però, parlant d´hipocresia, cal preguntar-se on es el gran revolucionari. Doncs de moment manté el seu càrrec en el consell d’administració del TMB . Segons hem consultat en les taules salarials del TMB, el seu sou és de gairebé 100.000 euros anuals.

Visca la Revolució!

g3