Correcció política. La nova dictadura


Niñas pene.jpg

 

És molt probable que vostè, que està llegint aquest article, pensi que viu en un país lliure i democràtic; en teoria és així. Fins i tot és molt probable que pensi que Occident funciona d’aquesta manera perquè, de fet, és això el que li diuen constantment als mitjans de comunicació, el que veiem al cinema, a la publicitat, el que escoltem a la ràdio… I si li diguéssim que no ho és tant? Només necessitarem un exemple per a que, com a mínim, es replantegi si realment vivim en una democràcia o en una dictadura encoberta.

El cas del lobby LGTB, paradigmàtic

Homosexuals hi han hagut tota la vida en totes les cultures i de ben segur que sempre hi hauran. El que és un fenomen nou és la ideologia de gènere que, no contenta amb què es respecti als homosexuals, vol imposar als altres que ésser homosexual no tan sols és normal sinó que fins i tot és bo i desitjable. Aquest col·lectiu ha esdevingut en un grup de pressió, és a dir, en un lobby, aconseguint des del govern del senyor Zapatero (quin mal has fet a Espanya!) lleis que afavoreixen els seus plantejaments i interessos: Llei del “matrimoni” entre persones del mateix sexe (2005), adopció de fills per parelles gais/lesbianes (2005), Llei de Drets de Persones Gais i Lesbianes i Contra l’Homofòbia (Catalunya, 2014) i la Llei de Protecció Integral contra la LGTBIfòbia i la Discriminació per Raons d’Orientació i Identitat Sexual (Madrid, 2016), entre d’altres.

22.jpgDeixant de banda que un pugui estar-hi o no a favor de que les persones del mateix sexe es casin o adoptin fills, les altres dues lleis, les aprovades a Catalunya i a la Comunitat de Madrid, són directament totalitàries. Primer de tot, i això és gravíssim, s’inverteix la càrrega de la prova, és a dir, si algú és acusat d’insultar, menysprear o el que sigui a algú per ser homosexual, ha de demostrar la seva innocència. Sí, sí, hem passat de ser innocents fins que es demostri el contrari a ser culpables!! I això és una democràcia? No ens facin riure, si us plau. Aquestes lleis no es dediquen només a la protecció d’aquestes persones contra la discriminació, menyspreus o agressions, qüestions ja regulades a la Constitució (article 14) i altres lleis genèriques, sinó que pretenen adoctrinar al jovent a les escoles introduint la ideologia de gènere en el material escolar. No, no estan contents sent tractats com tothom, a més volen que ens empassem la seva ideologia. Si ho volen veure, aquí ho tenen:

http://www.arsuaga.net/tag/ley-cifuentes/

Però, a més a més, tampoc no estan disposats a permetre que aquells que no consideren bona l’homosexualitat expressin la seva opinió lliurement, malgrat que respectin a la persona. Associacions LGTB es dediquen a perseguir, pressionar, denunciar i assetjar qualsevol que tingui aquest atreviment, i posarem alguns exemples:

– El bisbe Xavier Novell va ser assetjat i esbroncat a Tàrrega, on va haver de ser protegit per la policia, per qüestionar-se si l’homosexualitat a Occident no estarà relacionada amb l’absència o desviament de la figura paterna.

– El mossèn Custodio Ballester, de l’Hospitalet de Llobregat, és una víctima recurrent de la nova dictadura. Acaba de ser absolt de la denúncia que van presentar contra ell per homofòbia, al manifestar a la seva parròquia que ser gai «encara és pecat per molt que ho promoguin els poder públics» i que «la societat acabarà pensant que això de ser gai està bé i que és guai», afegint que les lleis fetes a mida «ens porten cap a una dictadura en la qual no es pot discrepar».

33.jpeg
Philippe Ariño

Philippe Ariño és un jove homosexual cristià que defensa que els homosexuals no han de tenir parella ni practicar sexe. El passat mes de febrer va venir a Barcelona a fer una conferència i, com que els seus plantejaments no agraden als col·lectius LGTB, ràpidament van demanar la prohibició de la xerrada (PSC, ERC i CUP es van pujar al carro). Però que s’ha pensat aquesta gent? És que tothom ha de pensar i dir, per collons, allò que a ells els hi està bé? Demanen respecte, tolerància i llibertat però, ves per on, no és recíproc. Com es diu en castellà, «consejos vendo y para mí no tengo».

– Probablement la polèmica més forta de totes va ser la protagonitzada pel famós autocar de l’organització Hazte Oír, que va recórrer Madrid amb el missatge «Los niños tienen pene. Las niñas tienen vagina. Que no te engañen». L’autocar en qüestió ha estat immobilitzat des del mes de març, argumentant l’Ajuntament de Madrid, diversos mitjans de comunicació, associacions LGTB i el jutjat número 42 de la capital que el missatge era ofensiu, homòfob i a saber quantes coses més.

44.jpeg«Los niños tienen pene. Las niñas tienen vagina. Que no te engañen». Si us plau, que algú faci el favor d’aclarir on està aquí l’ofensa. De veritat hem de perdre el temps en explicar allò que és obvi? Les nenes tenen vagina i els nens penis. És clar que sí, de tota la vida!! Què tenen, si no? El pitjor de tot és la hipocresia dels nous inquisidors, que no diuen res davant de coses com aquesta perquè els hi sembla bé:

L’autocar d’HazteOír responia a aquesta campanya. O sigui, que una associació pro gais, lesbianes o el que sigui pot defensar això sense problemes, però una altra organització no pot defensar l’argument contrari perquè els talibans de la democràcia s’emprenyen. És per tancar la paradeta.

I com que tot els sembla poc i ja no estan conformes només amb no ser discriminats, es dediquen també a apropiar-se dels espais comuns amb desfilades i banderes en institucions públiques, mentre els alcaldes progres miren de no posar el Pessebre per Nadal perquè no tots som cristians. De ben segur que no tots som gais, tampoc!

Conclusió

És vostè lliure per defensar els “drets” de gais, lesbianes i transgènere. És vostè lliure per reclamar l’acollida de refugiats, per defensar la immigració massiva, l’avortament, la independència de Catalunya, el laïcisme, les obres de Glòries, la defensa de la reproducció assistida del cavallet de mar. Lliure per matar Sant Jordi en comptes del drac, per mirar el futbol, First Dates o TV3%. Lliure per votar el PP, el PSOE o qualsevol altre corrupte mentider. És lliure per no tenir fills i, si per casualitat els té, que siguin homosexuals. Lliure per assaltar capelles, xiular l’himne d’Espanya, assetjar mossens, inventar la història. És vostè lliure per comprar, per renunciar a la seva intimitat a les xarxes socials, per anar de putes i fumar uns canutillos. Lliure per especular, per viure a Matrix, ser okupa, comunista, feminista i curt de gambals. És lliure per ser antitaurí, “reguetoner”, youtuber o hípster. És vostè del tot lliure per ser un esclau de l’agenda anticristiana i antioccidental. Això sí, en nom de la llibertat i de la democràcia.

I tots som lliures? No, no, amics. Si és vostè defensor de la unitat d’Espanya, si és un home blanc, heterosexual, pare de família, occidental i catòlic té un greu problema. És una espècie en extinció, un rara avis del món modern que, per alguna anomalia, no ha progressat adequadament; un feixista fastigós, un reaccionari, un cavernícola del segle XXI; un ostatge del nostre temps, una peça de museu que acabarà en una vitrina. Fa vostè pudor a ranci i la societat moderna, tan democràtica, tolerant i llibertària, el rebutjarà en nom del progrés, dels drets de les minories i la llibertat.

Hem arribat a un punt en què no cal filtrar les opinions perquè molta gent s’autocensura per no quedar malament a ulls dels políticament correctes. Ai, la llibertat! Mai una paraula ha estat tan buida de contingut.

 

3 comments

 1. Yo no sé catalán ni lo voy a aprender, el tener dos lenguajes, ha creado precisamente, lo que no han provocado otras regiones, en la que no se hablan dos lenguajes: Navarra con ese idioma prehistórico del tiempo de Las Cuevas del Altamira,que imita a los vascongados,
  Valencia de lo que dice Cesar Vidal “ que el catalán es derivado del valenciano y del provenzal antiguo “. En Baleares la amiga presidenta de Pedro el que ha convertido el gran Psoe Representativo en Psoe comunista, asambleario y Rajoy y Soraya,se aterrorizaron cuando la jueza voz,dijo la estupidez “ de que cerrar TV3 era ilegal “, porqué no se quedó de jueza y ha venido a la política por afán de protagonismo a decir mentiras legales para paralizar a Rajoy y a Soraya y TV3 ha estado vomitando un odio completo a España y a los españoles y eso no se va a olvidar en bastante tiempo.

 2. También hay corderos con dos cabezas.

  Esto no significa que sean cancerberos (agnocerberos).

  Es simplemente un error normal de la naturaleza (que, como mueren, no pueden reproducirse y dañar la descendencia transmitiendo el gen defectuoso)

  No solo es una mentira (la imposición de una ideología -una opinión sobre la realidad y la razón); es que eso se utiliza como arma política contra sus adversarios políticos e ideológicos.

  Esto es sumamente peligroso: incluso Hitler y Lenin, asesinos y dictadores donde los haya, tuvieron que justificar sus fechorías y darles una capa de razón, cuando no de ciencia.

  Pero no solo perjudica a los enemigos de los marxistas y sionistas culturales; mucho peor:

  A los primeros que perjudica es a los pánfilos que les corean la gracia;

  porque hoy es esto, que parece inocuo; y mañana será otra cosa peor, especialmente cuando hayan neutralizado a la competencia.

  “La verdad nos hará libres”, dice el “Corán nazareno”.
  Y no hay más verdad que la realidad asistida por la razón.

  Que estas tonterías las estén promoviendo gente con una carrera nos invita a pensar sobre la calidad de nuestras Universidades, que nos cuestan un ojo de la cara, y la eficacia de la educación.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s