Mossos-Trapero-560x350.jpg

El major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha pronunciat unes declaracions que han generat polèmica dins del cos dels mossos. Ha criticat els agents més joves afirmant que tenen una “falta de compromís” amb el cos. “Estan acostumats a tenir tots els recursos i mitjans. Ho han de tenir tot i de forma immediata”, va afirmar durant la ponència d’obertura de la segona jornada de la VII Escola d’Estiu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Segons ell, el joves polícies autonòmics acostumen a fer “una queixa constant de manca de mitjans. Una tendència també a una manca de lleialtat i compromís amb l’organització, que sovint s’expressa amb la mobilitat laboral i l’absentisme”. Referent a això remarca que “mai hem tingut tant material i, tot i això, es queixen. Mai estan contents. Ells no han hagut de fer un atestat amb una màquina d’escriure”.

Igualment, Trapero també va dir en l’acte que la societat difícilment “podria permetre’s un cos policial amb la flexibilitat horària i la conciliació familiar que reclamen els sindicats”.