Imputada la dona d’Oriol Pujol (neboda de Pascual Maragall) en el cas de la fortuna del clan


Oriol-pujol-y-ANNA-VIDAL
El jutge de l’Audiència Nacional, José de la Mata, ha citat com a investigada  a Anna Vidal, dona d’Oriol Pujol. El jutge vol que Vidal expliqui perquè va adquirir la cotitularitat de dos comptes bancaris a Andorra.

José de la Mata afirma que ha quedat acreditada l’existència de fons opacs, com a mínim entre els anys 1992 i 2012, amb origen desconegut i dels que han disposat l’expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol, la seva dona Marta Ferrusola i els seus set fills.

Anna Vidal i Oriol Pujol tenen també una altra causa oberta, la relacionada amb el cas de les ITV que està pendent de judici i en la qual s’investiga si el fill de l’expresident de la Generalitat es va aprofitar la seva influència política per arreglar contractes i beneficiar a determinats empresaris del sector de les ITV.

One comment

  1. Están todos implicados.

    Hasta la chacha y el portero.

    Han robado tanto y tan rápido, que no sabían como esconderlo para que no fuese un escándalo

    (naturalmente que lo sabían en Moncloa, como lo sabía toda la clase empresarial, especialmente la de obras publicas: tantos miles de millones robados a la luz del día son un secreto de Polichinela)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s