Oriol-pujol-y-ANNA-VIDAL
El jutge de l’Audiència Nacional, José de la Mata, ha citat com a investigada  a Anna Vidal, dona d’Oriol Pujol. El jutge vol que Vidal expliqui perquè va adquirir la cotitularitat de dos comptes bancaris a Andorra.

José de la Mata afirma que ha quedat acreditada l’existència de fons opacs, com a mínim entre els anys 1992 i 2012, amb origen desconegut i dels que han disposat l’expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol, la seva dona Marta Ferrusola i els seus set fills.

Anna Vidal i Oriol Pujol tenen també una altra causa oberta, la relacionada amb el cas de les ITV que està pendent de judici i en la qual s’investiga si el fill de l’expresident de la Generalitat es va aprofitar la seva influència política per arreglar contractes i beneficiar a determinats empresaris del sector de les ITV.