tena

López Tena des de fa temps, sense deixar de ser separatista, és una de les veus més crítiques amb el muntatge del Govern de la Generalitat.

En una entrevista a 8 al dia,ens ha deixat unes frases per ser marcades amb foc en el front d’algun talibà:

 -“no vull formar part de tota aquesta farsa” (en referència al procés).

-“L’any 2012 van prometre un referèndum sí o sí, dos anys més tard quan el TC ho va prohibir es van tirar enrere i en el seu lloc van organitzar una mena d’esplai. Evidentment això no va tenir cap efecte”. 

“Després van fer unes eleccions que deien plebiscitàries. Només hi ha hagut unes eleccions plebiscitàries a la història, les que va organitzar Mussolini on la gent podia votar sí o no a una llista única. Les eleccions mai són plebiscitàries, es voten representants”.

-“Després van guanyar unes eleccions i van prometre que Catalunya seria independent en 18 mesos. Al cap d’uns mesos van dir que farien un referèndum i li direm ‘referèndum o referèndum. Al setembre passarà el mateix que ha passat abans”.

“l’atenció internacional ha desaparegut quan han vist que això no és més que una jugada de pòquer”.