“Ada Colau, ets un frau” per Josep Alsina i Calvés


col

La Sra. Colau és un frau, com ho és tota aquesta “esquerra” que va emergir entorn de la crisi econòmica. Al principi molt bé: la Sra. Colau lluitava contra els desnonaments, cosa que ens sembla magnífica. Altres llençaven consignes amb les quals ens podem sentir identificats, com “no som mercaderia en mans de polítics i banquers”, o “no som ni de dretes ni d’esquerres, som els de baix que anem contra els de dalt”. Però quan van trepitjar moqueta i tocar poder tot va canviar.

El seu discurs es va transformar i va connectar amb l’esquerra casposa i guerraciviliste de sempre. Ara resulta que els enemics dels treballadors, de la gent humil, són l’Exercit, L’Església Catòlica i l’heteropatriarcat. Han descobert que és molt fàcil assaltar capelles i cridar “¡ardereis como en el 36¡”, i no passa res, perquè resulta que això no és incitació a l’odi, sinó llibertat d’expressió. I mentrestant ni una paraula sobre la globalització, sobre la deslocalització d’empreses, sobre el Fons Monetari Internacional, sobre la Comissió Europea, sobre els responsables de la crisi econòmica, sobre els responsables de la misèria.

L’enemic dels treballadors, de la gent humil, no són l’Exèrcit, ni l’Església Catòlica, ni l’heteropatriarcat, sinó la Globalització, i la Globalització vol dir tres coses: lliure circulació de capitals, lliure circulació de mercaderies i “lliure” de persones. I quant la Sra. Colau i els seus amics (la CUP, Podemos, etc.) clamant contra les fronteres estan treballant a favor de la Globalització, quant llençat llagrimosos missatges de “volem acollir” i “casa nostre es casa vostre” estan afavorint una immigració descontrolada que rebenta les condicions de treball, que ofereix una mà d’obra barata i poc qualificada que fa les delícies de la patronal.

Un exemple claríssim: el suport de l’Ajuntament de la Sra. Colau a la màfia dels manters, que venen productes falsificats o robats i que no pagant impostos està perjudicant greument al comerç local de tota la vida, a la gent de casa.

L’esquerra mundialista i la dreta neoliberal es complementen perfectament. Tots volen el mateix. Mentrestant els atacs a la religió catòlica, la mofa i befa de les tradicions religioses serveix per desviar l’atenció i per erosionar la nostra identitat. Ja ho va dir Lerroux “mentre els obrers estan ocupats cremant esglésies no assalten bancs ni ocupen fabriques”.

COLAU, ETS UN FRAU!

Josep Alsina i Calvés

2 comments

  1. Colau es un cancer, filosófico, cultural, espiritual, económico, alimenticio,incluso un cancer visual. Parece la hermana gemela, pero en gorda de Albert Pla.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s