Ferit greu un home en enfrontar-se amb un lladre a la Barceloneta


Encara que el detingut, presumptament, havia marxat del lloc, al cap de poca estona hi ha tornat per començar la baralla. La víctima ha estat ferida de gravetat en rebre una puntada de peu a la cara que l’ha deixat en estat inconscient. Testimonis l’han enretirat de l’aigua i han alertat els serveis d’emergències, que l’han traslladat a l’Hospital del Mar.

Segons els Mossos d’Esquadra, ha estat gràcies als testimonis que han enregistrat la baralla, que una patrulla de Ciutat Vella ha pogut detenir després al presumpte lladre. En el vídeo, publicat per ‘Cadena SER’, es comprova la gravetat de la baralla, en què els dos homes s’han agredit i donat cops amb un cinturó, mentre una noia intentava separar-los.

El detingut és un jove de 21 anys que compta amb diversos antecedents per furts. La víctima no ha pogut ser identificada perquè anava sola i no portava documentació.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s