«CAGADA PASTORET»: El Tribunal de Comptes obre causa contra Carles Puigdemont per l’1-O


D2c0fOIWwAAANN3

El Tribunal de Comptes ha decidit obrir una causa contra Carles Puigdemont i els membres del seu govern, per possibles responsabilitats penals relacionades amb l’ús de diners públics en «l’execució de les polítiques d’acció exterior» de la Generalitat de Catalunya a favor del procés independentista. Els diners sota sospita superaren els set milions d’euros.

La xifra que els exmembres de l’executiu haurien de sufragar amb el seu patrimoni seria d’uns 89 milions d’euros, 87 dels quals guardarien relació amb el trasllat d’efectius, i la resta s’emmarcarien dins l’organització de la consulta.

Les denúncies, però, no acaben aquí, ja que el fiscal en cap ha demanat que també es tingui en compte la possibilitat que Puigdemont i la resta del Govern fessin servir fons públics «en l’execució de les polítiques d’acció exterior», quelcom que hauria tingut lloc entre els anys 2011 i 2017.

Per la seva banda, sembla que de moment l’expresident de la Generalitat viu al·liè a aquesta classe de polèmiques, i continua fent la seva vida amb normalitat. És a dir viu al Món de «Nuncajamás»

 Categorías:POLÍTICA NACIONALISTA Y NOTÍCIAS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

DESPERTA

Red sociocultural

A %d blogueros les gusta esto: