Ara arriba lo bó: el Suprem cita el 14 de març com a testimoni a Trapero


majortrapero_crop1509202999955.jpg_525981578.jpg

El Tribunal Suprem ha citat com a testimoni per al 14 de març a les quatre de la tarda l’excap dels Mossos, el major Josep Lluís Trapero. El major està pendent de judici a l’Audiència Nacional, acusat de rebel·lió. Per tant, es pot negar a declarar o pot escollir, en suport de la seva lletrada, Olga Tubau, quines preguntes vol respondre i quines no. També declararan el dimarts l’instructor i el secretari dels atestats de la Guàrdia Civil, a petició de la fiscalia, l’advocació i la defensa de Forn.

 

006

One comment

  1. Este paleto Trampero se va a hacer caquita en el Tribunal Supremo. Debería ir vestido con ese llamado uniforme de gala que usan los Mozos de Cuadra, que más se asemeja a director del Circo Cebolludo.
    A ver si hay suerte y acabas en la presó. Paleto.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s