Condemnat a un any i mig de presó l’exregidor de PxC, Jordi Casanova, per dir el que hom pensa


casaniov_crop1517686125049.jpg_525981578.jpg

L’exregidor per Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Tortosa, Jordi Pere Casanova, ha estat condemnat a un any i mig de presó per un delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques garantides per la Constitució.

La sentència recull que es va tenir coneixement a través de diversos mitjans de comunicació d’accés públic¡, de comunicats de premsa i per intervencions en el plenari de l’Ajuntament de Tortosa que l’acusat, des del 20 de febrer de 2014 al 14 d’octubre del mateix any, va realitzar “manifestacions ofensives” cap el col·lectiu immigrant. Una d’elles va ser: «Centenars d’immigrants que no fan res de tres en tot el dia i viuen a costelles nostres, criden i molesten els veïns». I també: «és impossible seguir ocultant l’evident proba d’incivisme, inseguretat i convivència que implica la presència d’aquest col·lectiu immigrant (…) Més de 7.000 immigrants legals que tenim, no se’ns faciliten xifres dels quals treballen amb contracte. Mentrestant, amb diners públics, l’Ajuntament paga despesa farmacèutica, ulleres, tiquets de supermercat, menús escolars, cotxets de nadó… Totes les criatures immigrants tenen bicicleta i equipaments esportius d’un conegut club de Barcelona al col·lectiu immigrant».

Els magistrats de l’Audiència asseguren que «tot i que la llibertat ideològica i la llibertat d’expressió protegeixen la lliure expressió de les idees, fins i tot rebutjables i molestes per a algunes persones, en cap cas tals llibertats poden donar cobertura al menyspreu i l’insult contra persones o grups, o la generació de sentiments d’hostilitat contra ells”.

O sigui que ja no es por dir res.

3 comments

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s