Carta oberta de SOMATEMPS a la Sra. Conesa, alcaldessa de Sant Cugat (cat/cast)


san1

Concentració davant l’Ajuntament de Sant Cugat

https://somatemps.me/2017/11/06/fotos-ultima-hora-el-pueblo-en-sant-cugat-raja-y-arranca-la-pancarta-sediciosa/

Benvolguda Sra.

M’ha arribat la notícia (no sé si és certa) que vostè vol denunciar a Somatemps per la retirada de la pancarta en defensa dels suposats «presos polítics» que es va produir l’altre dia a Sant Cugat en el curs d’una manifestació. En primer lloc voldria aclarir-li que Somatemps no va ser «convocant» de l’esmentada manifestació per què ningú la va convocar, sinó que únicament va donar suport a una protesta popular. Nosaltres sempre que convoquem una manifestació (i en convoquem moltes) ens fem responsables de l’ordre, i mai no hem donat lloc a cap mena de violència.

Ens hem manifestat davant de la seu del PDcat, d’ERC, de Catalunya Ràdio i de l’ANC (aquesta última amb contra manifestació indepe), sempre sense incidents. Si ho dubta, pregunti als Mossos d’Esquadra. Però vostè, és clar, es creu el que diuen a TV3 (la seva, no la nostra), i a TV3 van dir que els convocants érem Somatemps i VOX. Val a dir que des de TV3 (la seva, no la nostra) en cap moment s’han posat en contacte amb nosaltres per confirmar la notícia.

A banda d’això m’agradaria fer-li unes reflexions. Vostès no paren de dir que el seu procés polític l’ha impulsat «la gent». No se l’hi passa pel cap que els van arrancar la pancarta també eren la «gent»? O és que només són «gent» els independentistes? O és que creu que els manifestants de l’altre dia els havien portat des de Madrid? No li ha passat pel cap que utilitzar l’Ajuntament, que és de tots els veïns, al servei d’una causa partidista pot causar indignació entre els veïns que no comparteixen aquestes idees?

Vostè està indignada pel que considera un acte violent. I jo l’hi pregunto destrossar dos cotxes de la Guàrdia Civil no és violència? Impedir durant hores que els agents de la Guàrdia Civil (que estaven complint una ordre judicial) sortir de la Conselleria d’Economia no és violència?

Reflexioni Sra. Conesa i no faci el ridícul.

Josep Alsina i Calves
President de Somatemps

——————————————————————————————–

Estimada Sra.

Me ha llegado la noticia (no sé si será cierta) que usted quiere denunciar a Somatemps por la retirada de la pancarta en defensa de los supuestos «presos políticos» que se produjo el otro día en Sant Cugat en el curso de una manifestación. En primer lugar querría aclararle que Somatemps no fue «convocante» de la mencionada manifestación por qué nadie la convocó, sino que únicamente apoyó a una protesta popular. Nosotros siempre que convocamos una manifestación (y convocamos muchas) nos hacemos responsables del orden, y nunca hemos provocado ningún tipo de violencia.

Nos hemos manifestado ante la sede de el PDcat, de ERC, de Catalunya Ràdio y de la ANC (esta última con contra manifestación indepe), siempre sin incidentes. Si lo duda, pregunte a los Mossos d’Esquadra. Pero usted se cree lo que dicen en Tv3 (la suya, no nuestra), y en Tv3 dijeron que los convocantes éramos Somatemps y VOX. Hay que decir que desde Tv3 (la suya, no nuestra) en ningún momento se han puesto en contacto con nosotros para confirmar la noticia.

Además de todo ello, me gustaría hacerle unas reflexiones. Ustedes no paran de decir que su proceso político lo ha impulsado «la gente». No se se lo pasa por la cabeza que los arrancaron la pancarta, ¿también eran la «gente»? O es que sólo son «gente» los independentistas? ¿O es que cree que los manifestantes del otro día los habían traído desde Madrid? No le ha pasado por la cabeza que utilizar el Ayuntamiento, que es de todos los vecinos, al servicio de una causa partidista ¿puede causar indignación entre los vecinos que no comparten estas ideas?

Usted está indignada por el que considera un acto violento. Y yo le lo pregunto: ¿destrozar dos coches de la Guardia Civil no es violencia? ¿Impedir durante horas que los agentes de la Guardia Civil (que estaban cumpliendo una orden judicial) salir de la Consejería de Economía no es violencia?

Reflexione Sra. Conesa y no haga el ridículo.

Josep Alsina i Calves
Presidente de SomatempsCategorías:ACTIVITATS / ACTIVIDADES, DOCUMENTS / PREMSA

1 respuesta

 1. No conozco a esa Sra. ni los conozco a vdes. tampoco…
  Ni vivo en San Cugat ni estuve en esa manifestación…
  Solo sé que como catalana del pueblo llano esas pancartas me dan vergüenza y rabia pq en España – Cataluña aun es España aunque a algunos como la Sra. Alcaldesa no les guste- NO EXISTEN presos políticos …esos Sres.solo son Políticos presuntos sediciosos que nos lo están haciendo pasar muy mal la mitad de los ciudadanos a los cuales representan…están perjudicando a todos los catalanes incluso a los q les apoyan…incumplieron la ley constitucional y hasta del Estatut de Catalunya…
  Y encima según la Presidenta del Parlament
  Sra. Forcadell todo ha sido una parodia simbólica??? o algo así
  Esto es serio???

  Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

DESPERTA

Red sociocultural

A %d blogueros les gusta esto: