La concentració de suport a la Guàrdia Civil aplega unes 200 persones a Manresa


La concentració de suport a la Guàrdia Civil de Manresa ha aplegat davant de la caserna unes 200 persones, que s’han manifestat festivament, amb música i flors “per a les dones dels agents” destinats a Manresa. Entre els manifestants, manresans, que ja s’han concentrat altres vespres d’aquesta setmana en grups de vint o trenta persones, gent que ha vingut de Barcelona en cotxes particulars -finalment no ha calgut l’autocar que oferien a les xarxes-, i familiars dels guàrdia civils destinats aquests dies a Manresa, que han arribat des de Saragossa.

Passades les 9 del vespre la concentració ha ocupat l’ample de la carretera de Cardona mentre la Policia Local desviava el trànsit per vies alternatives. La Guàrdia Civil, ha estat “vivejada” constantment, i ha pogut cantar el seu himne diverses vegades gràcies a un gran altaveu que apuntava les lletres i la tonada. Entre la música, també ha sonat l’himne d’Espanya.

1200_1507322733DSC_0057

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s