CATALANS HISPANS: Salvador Armengol i Abelló, empresari egarenc, assassinat a la Catalunya de Companys


tarrassa

Salvador Armengol i Abelló. (Terrassa 1895- Castellar del Vallès 1936). Industrial, fabricant de sabates amb negoci propi al carrer de la Rutlla i polític. Dirigent de la dreta egarenca, regidor a l´ajuntament de Terrassa per Acció Catalana i militant destacat de la CEDA. Detingut pel comitè d´esquerres de Terrassa el 10 d´Agost de 1936, fou torturat i assassinat a la carretera de Castellar. El mateix dia fou detingut el seu company de militància a la CEDA en Joan Forrellat i Brichfeus (Terrassa 1897- 1974, empresari i gestor municipal de l´ajuntament i descendent del General Brichfeus).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s