Més de 200 militants comuns signen un manifest contra l’1-O


boada.jpg
L´històric comunista Joan Boada, contra el butifarrendum

Un grup de militants de Catalunya en Comú ha publicat un manifest contra el referèndum de l’1 d’octubre. Ha estat signat per 214 persones i en ell s´argumenta que el referendum no compleix les condicions per ser “democràtic i efectiu”.

Entre els firmants del manifest hi ha Marc Bertomeu, líder de Podem Barcelona que va dimitir de la direcctió catalana encapçalada per Albano Dante Fachin, la diputada d’En Comú Podem al Congrés Sònia Farré i històrics d’ICV com Eulàlia Vintró, Joan Boada i José Luis López Bulla.

El manifest es diu “L’1-O no hi anirem” considera que Catalunya en Comú “no pot avalar la convocatòria i celebració d’una consulta ni cap mobilització substitutòria que, a més de no ser un referèndum real, degrada el significat d’un instrument democràtic”, malgrat que el passat 8 de juliol, els comuns van decidir participar en l’1-O entenent-ho com una “mobilització … La consulta de l’1-O no té la legalitat, però tampoc la legitimitat de representar la majoria, i en cap cas serà la consulta que volen les tres quartes parts dels catalans”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s