Catadisney: ja arriba el “ball de la independència” (pá mear y no echar gota)


Ja no puc seguir vivint en Catadisney. Això és horrible. Ens prenen per subnormales. Ara la ANC ens vol ensenyar a ballar el ball de la independència. Per pegar-se un tir en el menisco i quedar-se coix.Recomanem no veure aquest vídeo. La seva salut psíquica no està garantida.

En aquest vídeo, dues joves realitzen una mena de tutorial que el sobiranista ha de memoritzar per tal que el ball sigui reeixit. “Esquerra! Dreta! Ara endavant! Enrere! Ara amb els braços! Amunt! Avall! Obro! Tanco! Txun-txun-txun-txun!”, indiquen. “Ara fem cadena amb amics i desconeguts!”, sol·liciten igualment. “Els joves volem el sí!”, sentencien.

Estem molt malament.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s