Una facció radical de la CUP, escalfa l’ambient i demana a Puigdemont data ja


poble

La facció radical de la CUP, “Poble Lliure” ha emès un comunicat en què indirectament crida a l’acció al carrer. En el comunicat s’exigeix que el govern de Puigdemont posi immediatament data per al referend. L’ambient s’escalfa. El comunicat avisa de la possible traïció de Puigdemont:

 

En aquest context d’escalada repressiva i ofensiva mediàtica que anuncia l’arribada a un punt de confrontació i no-retorn a escenaris autonòmics, l’única resposta de l’independentisme i del conjunt de forces i persones que pretenguin reclamar-se democràtiques és la fermesa en la defensa de l’exercici unilateral dels nostres drets polítics. Les dilacions, excuses i els pals a les rodes només poden ser considerats traïcions i submissió als dictats de les oligarquies i els sectors immobilistes i conservadors de la societat.

És l’hora de la veritat, en què ens juguem la democràcia i el nostre futur com a poble. Per això, des de Poble Lliure: Exigim al Govern de la Generalitat que fixi immediatament data per a la celebració del Referèndum d’Autodeterminació dins els terminis previstos en l’acord d’investidura, amb una pregunta clara i binària. Li exigim també que tiri endavant tota la logística necessària i les relacions polítiques possible per garantir-ne la participació i el reconeixement pel màxim de pobles del món.

 

el comunicat continua amb exigències i més exigències. Demanar és gratuït.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s