Neix (un altre) think tank per dissenyar la Catalunya del futur


think

Ha nascut Exigents.cat, un altre Think tank.  Els promotors asseguren que el seu propòsit és esdevenir un espai “transparent i participatiu” que es compromet a “influir de manera decisiva en la construcció del futur del nostre país”.

En el seu Manifest manifest, diuen que: “proposem crear el think tank col·laboratiu més gran del món. On tothom pugui participar i transmetre les seves idees i opinions per tenir la capacitat d’influir de forma decisiva en la construcció del futur del nostre país”. La gran pregunta es si ens deixarien participar als “catalans dolents”. Ho intentarem.

Entre els seus promotors hi son: Carles Boix, Dolors Camats, Ferran Requejo, Montserrat Nebrera, Laia Bonet, Julià de Jódar o Enric Calpena, entre d’altres. Ah! el problema és si Catalunya segueix sent la mateixa de sempre.

 

2 comments

  1. Que nos hagan un favor y que su primera acción consista en un suicidio colectivo de todos sus fundadores, miembros y simpatizantes.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s