spot2.jpg

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, en un Debat de separatistes “simpàtics” (p.e. Tardà) sola el títol: “Borbons contra Catalunya”, ens ha deixat unas perles

-“el referèndum es convocarà, però tinc els meus dubtes que s’arribi a celebrar”. 

-“Se’ns va dir que al cap de divuit mesos finalitzaria el procés, va ser al març i no ha finalitzat. Se’ns va dir que hi hauria una declaració d’independència si hi havia una majoria parlamentària. A la CUP se l’ha pressionada pels pressupostos o per aprovar alguna llei”.

-“Quan s’incompleixen una sèrie de promeses és normal que el poble, jo com a particular tinc tot el dret de fiscalitzar l’actuació dels meus dirigents polítics, a més a més les crítiques o els dubtes no poden ser contemplats com sovint passa com voler posar el dit a l’ull algú, en absolut”.

-“(Hem d´aconseguir) Referèndum amb validesa internacional i presa de control polític en el territori, perquè si no caurem en el simbolisme una altra vegada”.