paperetes.jpg

Informa ElPais: La CUP vol que el Govern estableixi “al més aviat possible” la data de celebració del referèndum i la pregunta. Segons els anticapitalistes, les dues coses “ja haurien d’estar fixades” i consideren que l’Executiu ja no té “cap excusa” per retardar més l’anunci de la data i la pregunta, ja que el compromís és fer el referèndum al setembre, com a molt tard.

La CUP ha volgut visualitzar aquesta pressió iniciant una campanya de repartiment del que consideren que podria ser un exemple de papereta de votació en el referèndum. La CUP va repartir unes 250.000 butlletes per estacions de transport públic i per punts neuràlgics dels municipis catalans.

Lo més sintomàtic és que la pregunta en la papereta anava escrita en català,  francés, castellà, romanès i àrab. Toma tomaquet.