35è aniversari del naixement de Terra Lliure: les seves tesis han triumfat


 terra3)

Terra Lliure celebra aquest dissabte el seu 35è aniversari. El 25 de juliol de 1980 apareix l´organització política independentista marxista-leninista. Pocs mesos després, el 23 de juny de 1981, es presentava públicament en un acte al Camp Nou de Barcelona en el marc de la campanya «Som una nació».

En els primers comunicats públics, Terra Lliure es definia com «una organització revolucionària que lluita per la independència total dels Països Catalans» i reivindicava proclames com «Visca la Terra! Independència o mort! Visca la lluita armada! Una sola nació, Països Catalans!».

Quatre anys més tard, el gener de 1984, l’organització va aprovar els Estatuts i la seva Declaració de principis, on recollia els objectius que defensaria amb el terrorisme.

Gairebé una dècada després del seu naixement, el 1991, Terra Lliure, en aquell moment liderada per Pere Bascompte, va patir detencions massives i una acord de l´Estat espanyol per integrar-se en ERC (les negociacions van ser portades per Àngel Colom).

25 anys després las tesis d´un estrafalari grup marxista-leninista, que no contava amb més d´un milerr de militants, s´han imposat sobre la idiotitzada burguesia catalana i està dirigint el futur de tota Espanya. Felicitats !!!!

terra2Categorías:HISTÒRIA I RELATS

3 respuestas

  1. No hacía falta. Además de matar a ancianas octogenarias, ellos solos se automutilaban y media docena se quedaron sin brazos, testículos y piernas.

    Me gusta

  2. Que pena, qué no los fusilaran a todos estos de Tera Lliure

    Me gusta

Trackbacks

  1. SOMATEMPS ya avisó hace más de un año que se estaba gestando una nueva “Terra Lliure”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

DESPERTA

Red sociocultural

A %d blogueros les gusta esto: