El «timo» de La Vanguardia. No la paga ningú.


lv_457

foto de E-Notícies

Un cop més, E-notícies l´encerta sobre el «timo» de La Vanguardia. Rodalies de Catalunya regala, a primera hora del matí, exemplars de La Vanguardia com mostra la fotografia feta aquest matí en una estació de la Línia 4. Els exemplars eren lliurats gratuïtament per una hostessa i es reproduïa la mateixa operació en altres estacions de la mateixa línia.

La pràctica de repartir exemplars gratuïts és habitual entre les mitjans escrits en època de crisi per inflar les tirades del diari la qual cosa permet mantenir les tarifes de publicitat. La Vanguardia té una mitjana de difusió de 140.176 exemplars, segons les dades del OJD a partir del 2014.

L’operació es basa en acord directe entre l’empresa editora, en el cas el Grup Godó, i Renfe, que depèn del Ministeri de Foment malgrat que, en teoria, la xarxa ferroviària a Catalunya ha estat traspassada a la Generalitat. Altres diaris recorren també a regalar exemplars, que paga l’empresa concessionària, al Metro, empreses d’autocars o equipaments culturals.Categorías:POLÍTICA NACIONALISTA Y NOTÍCIAS

1 respuesta

  1. Jo puc sortir d’argentona a les 8 del matí i tinc sport i periódico gratis. Al arrivar a mataró si agafo el bus, tinc el mon esportiu, o si agafo la renfe,la vanguardia.
    A Catalunya sí que lliguem els gossos amb llonganisses.Qui ho paga tot això?. A veure si ho adivino…

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

DESPERTA

Red sociocultural

A %d blogueros les gusta esto: