Una raó per no votar


nigeria-9n_457

Una imagen del ciudadano de origen nigeriano después de votar, publicada a e-notícies

Sóc català, d’aquests amb uns quants cognoms de la terra i moltes generacions vivint a Catalunya.

Em nego a acceptar que el futur de Catalunya ho decideixin mossos de 16 anys o persones, que les respecto profundament perquè no sóc racista ni gens semblat, però que són nouvinguts i no saben gens de la nostra història.

Llegeixo en “e-noticies” aquesta notícia sobre un elector d’avui, un nigerià nouvingut. Tot feliç per haver votat. Diu la notícia: Es el caso de Ola Akinsulire, un nigeriano residente en Catalunya, que ha participado en la consulta del 9N ejerciendo el derecho a decidir. En declaraciones a e-notícies ha afirmado que “he acabado de votar y estoy muy ilusionado y muy contento porque he podido decidir lo qué quería” ha manifestado”. (sorprenent. i què volia decidir vostè?)

Jo volia anar a votar, però se m’han llevat les ganes. Em van vendre la idea que els catalans teníem el “dret a decidir” sobre el nostre futur. Però resulta que aquí tothom pot dir la seva, encara que no sàpiga ni qui és Wifred el Pilós.

 

 Categorías:DOCUMENTS / PREMSA

2 respuestas

  1. Estic plenament d´acord amb tu. Jo també sóc un CATALÀ de moltes generacions. He comprovat documentalment que la meva família materna ja estava assentada ací a finals del segle XII. I és precisament l´antigor de la meva nissaga el que em fa sentir més i més ESPANYOL.

    Ara més que mai: VISCA CATALUNYA!!! VISCA ESPANYA!!!

    Me gusta

Trackbacks

  1. Anónimo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

DESPERTA

Red sociocultural

A %d blogueros les gusta esto: