Mateu al pare: Quants vots hagués obtingut CDC en 1980 si haguessin dit això?


rull3

Rull, és el terminator de CDC per assassinar al pare

El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha anunciat que la formaciónacionalista celebrarà un congrés extraordinari a l’octubre de 2015. La finalitat del Congrés és escombrar les restes del «pujolisme«.
En roda de premsa, Rull ha exposat una de les idees claus debatudes en el comitè de direcció del partit. El full de ruta de la direcció, un cop assolida la caiguda de Jordi Pujol, és bastir un nou partit. Rull h fet afirmacions que la immensa majoria de votants de CDC dels anys 80, no haguessin acceptat mai. Però ara es veu la veritable cara del pujolime i la seva llavor a germinat.

 Rull va afirmar: “CDC ha cobert una etapa, de quatre dècades, que han anat de la Catalunya autònoma a la Catalunya sobirana. Necessitem un nou partit que tingui la capacitat de connectar amb la realitat i el nou objectiu del país”: també ha dit: “Quan es va fundar CDC tenia com a objectiu la reconstrucció nacional de Catalunya a través de la recuperació de les institucions d’autogovern. Ara l’objectiu és construir nou estat, el nou estat català en el marc de la regeneració democràtica i un marc d’equitat”.
 
rull2


Categorías:DOCUMENTS / PREMSA

1 respuesta

  1. Ay , fill meu , Convergencia sense Pujol no es ningu. La seva unica ideologia ha sigut sempre el pujolisme i prou.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

DESPERTA

Red sociocultural

A %d blogueros les gusta esto: