Un exemple de com va commençar el pujolismo


Fira del Ram de 1981, a la población de Flaix Comarca de Solsona. Un “jove” Pujol ha guanyat la Generalitat. A Flaix se´n volta de de Ramon Montanyà, les pubilles catalanes i el bisbe Ramon Masnou. Durant vino anís, gairabé Pujol acudía a cada trovada popular las pobres de Catalunya. Teixia relacions, clientelisme, es relacionava amb els poders locals i sobretot amb els eclesiàstics. Era una mena de dirigent del Moviment franquista però en versión catalanista. Aquestes fotos recollides a naciódigital, mostren les primeras pases del pujolisme.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s