DESPIPORRE: L’Aragó es “despiporra” de la Generalitat col.locant un senyal de trànsit en castellà per tapar el rètol en català


1551892486751.jpg

El govern de l’Aragó ha tapat a la frontera administrativa amb Catalunya un cartell d’informació viària en català posant-ne un de més gran en castellà justament al davant. La retolació en català feia més d’una dècada que era en aquest punt de la carretera T-133, a tocar d’Arnes, a la Terra Alta.

El senyal en català indica el quilometratge fins a arribar a Vall-de-roures i Morella, però el nou cartell informa dels quilòmetres fins a Mont-roig, Alcanyís i Vall-de-roures, municipis que escriu en la seva denominació en castellà.

L’Ajuntament d’Alcañiz es va queixar al govern aragonès que el seu municipi no apareixia a la senyalització que hi havia fins ara a la carretera T-133. Aquest hauria estat el motiu pel qual s’ha instal·lat un nou cartell en castellà.

El Departament de Territori de la Generalitat ja ha retirat el cartell en català i estudia situar-lo al terme municipal d’Arnes, a l’altre costat del riu Algars, frontera natural entre Catalunya i Aragó.

Aquesta es l´Espanya que ens deixen els politics.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s