Campanya en suport del mosso que va negar la República (e-notícies)


 

Campanya en suport del mosso que va negar la República

Al voltant d’un centenar de municipis de Catalunya s’han llevat aquest matí amb adhesius amb la frase “Quina República ni què collons, la República no existeix, idiota”, etzibada per un mosso d’esquadra a un guàrdia forestal el passat 21-D durant la protesta contra el Consell de Ministres celebrat a Barcelona.

L’acció tenia com a objectiu “donar suport al Mosso que va dir-li la veritat, el que pensem molts catalans”. També tenia com a objectiu expressar solidaritat amb l’agent, després de que el conseller d’Interior, Miquel Buch, anunciés que seria castigat per “dir idiota a un manifestant”.

Aquests adhesius han estat a un centenar de poblacions catalanes. A Barcelona, s’han pogut veure a mobiliari urbà , voltants de conselleries, la seu del PDECAT, de l’ANC i a parades de transport públic.

1238-anc.jpgempas.jpg


c3

2 comentarios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s