L’alcalde de Llívia (ERC) “envia a la merda” a una Colla Castellera per no “solidaritzar-se” amb els “presos polítics”


2015062208205672917.jpg

La negativa de la Colla Castellera de la Cerdanya (CCC) a realitzar actes en favor dels polítics empresonats ha fet perdre els papers a l’alcalde de Llívia, Elies Nova (ERC), el qual ha enviat literalment “a la merda” a l’agrupació a través d’un escrit.

El batlle qualifica a alguns membres de la Colla “d’inadaptats i intolerants” per no voler “perdre 15 minuts per fer un pilar, per defensar els nostres presos polítics”. Davant la decisió presa pels components de la penya, Nova els hi respon textualment amb un“a la merda tot plegat, ja n’hi ha prou de tanta ximpleria, a casa nostra no, es talla el bròquil, la gota que ha fet vessar el got”.

Conclou la seva missiva amb una advertència: “ja en parlarem, de vegades es perd més del que es guanya”.

La resposta dels integrants dels castellers ceretans ha estat contundent a l’hora de ratificar que volen mantenir-se al marge de qualsevol disputa política. I en aquest sentit defensen com “associació apolítica que van votar per unanimitat” no estar obligada “a fer una actuació coordinada per un partit polític, sigui quin sigui”.

Visca la vostra república tolerant i maravellosa!

7 comments

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s