Detingut un jove libi de 21 anys per agredir sexualment una noia al Raval


1542484740420
Protestas en el Raval

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 21 anys i d’origen libi, com a presumpte autor d’una agressió sexual a una noia de 20 anys a Barcelona. Els fets van pasar divendres de matinada, en un portal del carrer de l’Oli, al Raval de Barcelona.

Segons el testimoni de la jove, l’acusat la va empènyer contra un portal i li va tapar la boca amb una mà. Al mateix temps, li va tocar els genitals i els pits, mentre ella intentava desfer-se d’ell. Afortunadament, altres dos joves van sentir els crits de la víctima i van córrer a ajudar-la. l´agressor va aconseguir escapar, però la policia el va localitzar l’acusat i el va detenir. Cal dir que tenia vuit detencions prèvies

Recordem que a principis de setmana els Mossos d’Esquadra van detenir un total de quinze persones d’origen magrebí, per una agressió sexual que va tenir lloc a l’estació de metro de Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet.

4 comments

  1. Desde Panamá estamos sufriendo lo mismo, vienen maras de Honduras, Nicaragua, Salvador, Dominicana y desde África!! Todos movimientos dirigidos y coordinados por Soros y muchos enemigos de Trump q ahora asediado los Usa. y nos traen enfermedades que ya no teníamos, leichmania, zika, tuberculosis resistente, dengue, sida y otras.

  2. Uy… Las feministas saldrán en masa por toda España para protestar por estas agresiones. Van a colapsar el país.
    Menudas son ellas…!!! Las feministas, digo.
    Ah…. que no::?? Qué solo salen para pedir la guillotina para los miembros de la”manada”…??
    Vaya-…. Parece que lo de los moros sarnosos no les afecta.

    Mola molt.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s