LA IDEA SEPARATISTA DE LA “LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ”, per Josep Alsina Calvés


guarros


Si algú tenia algun dubte, els fets del passat diumenge 16 de setembre li ho hauran aclarit. Catalunya viu sota la dictadura d’un personatge mediocre, il·luminat i supremacista que es diu Quim Torra, teledirigir pel colpista fugat Carles Puigdemont. Menysprea a la majoria dels seus conciutadans, als que considera, amb paraules seves “hienes, bèsties carronyeres, amb tares a l’ADN”. Utilitza als Mossos com a policia política i a més té als terroristes dels CDRs com a policia paral·lela.

“Hablamos español”, amb el suport de Somatemps i altres entitats, havia convocat una manifestació, no en contra del català, com han dit alguns del Regim, sinó contra l’exclusió del espanyol i contra l’adoctrinament a les escoles. La manifestació havia de començar a Plaça Universitat i acabar a Plaça Sant Jaume. Tenia tots els permisos, de la Conselleria d’Interior i de l’Ajuntament per muntar una tarima a Plaça Sant Jaume, on al final de la manifestació s’havien de fer uns parlaments.

Convocats pel pallasso Toni Alba, els CDR, (la policia paral·lela) van ocupar la Plaça Sant Jaume en una acampada il·legal, sense cap permís. Entre ells és trobaven dos diputats de Junts pel Si i el terrorista Bentanachs, un dels fundadors de Terra Lliure.

La Conselleria d’interior hi havia promès als convocants de la manifestació que a les 9 del matí Plaça Sant Jaume seria desallotjada. Van mentir com el que són, uns miserables. En comptes de desallotjar l’ocupació il·legal, van impedir, de males maneres, als manifestants accedir a la plaça. TV3% va donar veu al terrorista Bentanachs, i segons sembla, el mateix Quim Torra es va personar per felicitar als seus “herois” i fer-se fotos amb ells. Ha quedat molt clar que a Catalunya hi ha ciutadans de primera i de segona. Uns fan el que els rota, i altres, a pesar de complir escrupolosament la llei, han de callar i aguantar-se.

Diuen que hi ha una Delegada del Govern Espanyol a Catalunya. Hola Senyora Cunillera. I hi ha algú?

Josep Alsina CalvésCategorías:Opinión

8 respuestas

  1. No veo la traducción. Espero que no incurran en lo mismo que denuncian.

    Me gusta

  2. ESCOLTA SAPS ALLO QUE DE FORA BINGEREN QUE DE CASA ENS TRAGEREN DONS AIXO VA PASSAR

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

DESPERTA

Red sociocultural

A %d blogueros les gusta esto: