PERE FONTANALS: MEDIOCRITAT I OPORTUNISME SUBVENCIONATS


1457282224_Pere_Fontanals

Jordi Pujol, a banda de ser un lladre i un mafiós, era bastant més intel·ligent que els seus hereus polítics. Es va donar comte que per tenir controlada a una societat el millor era colonitzar-la a base de subvencions i crear una xarxa “d’estómacs agraïts”. El tipus “estómac agraït” acostuma a ser algú de nuls principis, nivell cultural tipus “Alguna pregunta més?” i d’una qualificació professional que els meus avis haurien qualificat de “sense ofici no benefici”, però això si, una gran capacitat de supervivència i una norma ètica que es podria definir amb la dita castellana “quien a buen arbol se arrima, buena sombra le cobija”.

Si voleu conèixer un exemple arquetípic “d’estómac agraït” us presentem al fals periodista Pere Fontanals. I dic fals periodista per dues raons: la primera perquè no té estudis de periodista, (seguint la tradició de Jordi Borras o del poc honorable Carles Puigdemont) i segon perquè la seva praxi professional (?) està en les antípodes del periodisme de veritat.

Si voleu conèixer un exemple arquetípic “d’estómac agraït” us presentem al fals periodista Pere Fontanals. I dic fals periodista per dues raons: la primera perquè no té estudis de periodista,

Després d’una llarga i variada carrera , en la qual destaquem els seus estudis a la universitat de Vic sense aprovar ni una sola assignatura, la creació de diverses empreses que fracassen, entrar a treballar a la Pirelli per influència del seu pare (un altre proletari), entrar en el comitè d’empresa de la mà de la CGT, papallonejar per ERC, al final Pere Fontanals ha trobat la seva autèntica vocació: fer-se càrrec de naciodigital/Manresa. Aquí no hi perill de fracassar, perquè les subvencions de la Generalitat de Catalunya asseguren la vida del digital, el mateix que passa amb el Mon i dames porqueria “periodística” que paguem entre tots els catalans, que mantenim amb els nostres impostos a personatges com Pere Fontanals (i d’altres).

La línia periodística de Pere Fontanals (?) es caracteritza per la seva defensa aferrissada dels CDRs (aquests xicots tan simpàtics que tallen carreteres, cremem neumàtics i amenaçant als que no pensen com ells, és a dir a més del 50% dels catalans), per no contrastar mai les fonts i per les seves denúncies implacables contra els “espanyolistes”.

Últimament Pere Fontanals està obsessionat amb Somatemps. Naturalment mai s’ha posat en contacte amb nosaltres per saber qui som ni que pensem. Tampoc ha llegit ni un dels documents que hem elaborat ni dels llibres que hem publicat

Últimament Pere Fontanals està obsessionat amb Somatemps. Naturalment mai s’ha posat en contacte amb nosaltres per saber qui som ni que pensem. Tampoc ha llegit ni un dels documents que hem elaborat ni dels llibres que hem publicat (llegir? Això no va amb ell) tal com es desprèn dels comentaris que fa sobre Somatemps. Això si, des del seu miserable digital (que paguem entre tots) es dedica a pressionar i amenaçar als hotels del Bages perquè cap gosi acollir els actes del IV aniversari de Somatemps (és possible que els seus amics del CDR l’hagin ajudat en aquesta causa tan patriòtica i republicana).

capullo2

Des de la mateixa Nació Digital es diu d’ell “No és un home de conviccions: el que ha escrit avui, potser demà no ho subscrigui”. Òbviament, segons bufa el vent. Ens agrada molt tenir enemics com Pere Fontanals. Demostra que anem per bon camí.

Josep Alsina Calvés

campdonativos-grande

4 comments

  1. Deduzco que este Pere Fontanal es un falso periodista que ha sacado la licenciatura en periodismo, como tampoco Jordi Borras, ni tampoco Carles Puigdemont.Este Pere Fontanal está obsesionado con Somatemps.
    Tiene un periódico subvencionado en el que ataca al españolismo.Estamos con vosotros desde fuera de Cataluña, ya que el Gobierno de La Nación no sabe o es un Gobierno de cobardes traidores.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s