Això és la traca total: Girona netejada de llaços grocs


Un grup de valents i cívics gironins aquesta nit han netejat la capital del Gironés de llaços grocs. Els llaços grocs són lletjos i de plàstic, van al mar i els hi mengen els peixos i després es moren. Els Jordis estan matant el mediterrani.

ABANS

ger2

DESPRÉS

ger1

9 comments

 1. Viva Gerona sin lazos amarillos, Girona es de todos los españoles, igual que Cádiz es de los catalanes españoles, tenemos que combatir a los independentistas en cualquier lugar de España, cualquier rincón de España es de todos los españoles.

 2. Aprofito per dir que sóc de Girona i he netejat un parell de ponts (els més allunyats del centre, no volia problemes) però no sé si hi ha algun grup organitzat per anar a treure llacets grocs junts. Si és així m’agradaria col·laborar.
  Treure llaços tot sol fa por: la gent sol ser bastant respectuosa, però no t’estalvies algun q d’altre comentari, i hi ha molt fanàtic indepe suelto. Per això ho dic.

  1. Hola Moisés, desde Dolça Resistencia estamos creando una base de datos para poner en contacta a Dolços que estén interesados en hacer limpiezas pero que aun no estén integrados en ningún grupo, desde aquí intentamos ponerlos en contacto.

   En principio la coordinación es por poblaciones y /o comarcas y nos tendrías que contactar en:

   resistenciadolça@yahoo.com

   VIVA TABARNIA !!!!

   VIVA LA RESISTENCIA !!!!

 3. Aquesta gent dels llaços grocs es pensen que els ponts, els arbres, els fanals, els carrers… són seus. Hi ha carrers d Girona que fan fàstic: a cada arbre hi ha tres llaços i ben amunt, perquè ningú els pugui arrancar.
  Que omplin els balcons de casa seva de llacets si volen, però els espais públics són de tots! Ànims, cal seguir netejant així!
  PD: Suposo que la guàrdia urbana de Girona quan veu gent posant llaços deu multar-los per incívics no? (La suposició es retòrica)

 4. Gracias por la limpieza ideología y por ser tan ecologistas. Todo relimpio para que sea un puente para todos.

 5. Bravo!!! Què bé, veig que no sóc l’únic que neteja. Farà un parell de setmanes vaig treure tots els llaços grocs del pont de la Font del Rei, i la mateixa nit ja hi havia gent posant-ne més a les baranes al llarg de l’Onyar. Doncs seguiré netejant, ara que sé que no estic sol.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s