trituradora 18“Aquest és vídeo de la concentració d’aquest matí a les 12h a la plaça universitat davant de la UB com a protesta pel desallotjament de la Central de la passada matinada. segurament en sentireu dir moltes coses al respecte, però poques provinents dels mitjans, dels rectors o professors sobre la càrrega policial sobre els estudiants, i és per això que les protestes i divulgacions que nosaltres en podrem fer de cara al públic difícilment seran valorades o tingudes en compte.

De moment, i pel que sembla fins ara, una de les poques armes que tenim els estudiants és la divulgació de documents com aquest. no ho atureu i demostrem-los que cap càrrega d’aquest tipus, sobre estudiants que demostren pacificisme està justificada; perquè tots hem estat, som i serem, estudiants. I deixant de banda Bolonya sí o no, aquestes imatges parlen per si soles.