cup-lamenta-que-los-ciudadanos-puedan-seguir-interactuando-con-estatua-franco-1477047996291.jpg

Maria Josep Lecha, la leche.

La CUP Capgirem Barcelona proposarà a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat una campanya contra les agressions masclistes en el transport públic. Ja van començar a sorprendre’ns amb la denúncia del “espatarre“. ,Ara volen instal.lar missatges feministes a tot el “Metro”.

La líder del grup municipal, Maria José Lecha, ha afirmat que les dones pateixen “cada dia aproximacions, vexacions, actituds invasives i tocaments”. És a dir, segons la CXUP, això de viatjar amb metro és una orgia perillosa.

Mentrestant, l’edil de Terrassa, Sara Moya, ha explicat que el seu grup municipal va presentar una proposta per afavorir “masculinitats no homogènies“. Sincerament no sabem a què es refereix. O sigui que no podem continuar informant. També ha dit no se sap què sobre “l’heteropatriarcat”, però aquest llenguatge és incomprensible per a la gent normal.