Segons la CUP la medicina estètica és “feminicidi”


arran
Centre atacat

Arran de Sant Cugat, un dels sectors de la CUP, ha realitzat una acció contra un centre de medicina estètica de la ciutat -els hi han empastifat amb pintura vermella l’aparador- per, al seu parer, “oprimir” a les dones. En aquest sentit demanen “assenyalem-los” i “prou feminicidis”, a més de proposar que la ciutat vallesana esdevingui un “municipi feminista”. (E-notícies)

Nosaltres no som especialment partidaris d’alterar la naturalesa tal com l’hem rebut. A unes ens toca ser lletges i unes altres tenen més sort. Quin remei!  Però aquest atac fa mala olor. Té aparença d’atac pròpies d’unes ressentides amb ganes de convertir a tothom en “desarrapados” com els de les CUP. El veritable feminifcidi són els pentinats que engalanen alguns caps femenins cupaires.

CUP-Junts-del-partit_1514858560_26356427_1500x1001.jpg

2 comments

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s