arran

Centre atacat

Arran de Sant Cugat, un dels sectors de la CUP, ha realitzat una acció contra un centre de medicina estètica de la ciutat -els hi han empastifat amb pintura vermella l’aparador- per, al seu parer, “oprimir” a les dones. En aquest sentit demanen “assenyalem-los” i “prou feminicidis”, a més de proposar que la ciutat vallesana esdevingui un “municipi feminista”. (E-notícies)

Nosaltres no som especialment partidaris d’alterar la naturalesa tal com l’hem rebut. A unes ens toca ser lletges i unes altres tenen més sort. Quin remei!  Però aquest atac fa mala olor. Té aparença d’atac pròpies d’unes ressentides amb ganes de convertir a tothom en “desarrapados” com els de les CUP. El veritable feminifcidi són els pentinats que engalanen alguns caps femenins cupaires.

CUP-Junts-del-partit_1514858560_26356427_1500x1001.jpg