Colau prova la seva medicina: primera protesta contra ella.


colau_457

 

L’Ajuntament de Barcelona celebra el primer ple ordinari després del canvi de govern -fins ara només s’havien celebrat debats extraordinaris- i aquest ha coincidit amb la primera protesta laboral que interpel·la de manera directa l’alcaldessa Ada Colau.

El comitè d’empresa del consistori i la junta de personal s’han manifestat a la plaça de Sant Jaume per reivindicar que es pagui als treballadors l’increment de la massa salarial de l’1% que va quedar validat per la sentència del TSJC quan va concloure que l’Ajuntament no havia aplicat aquest augment el 2007 i el 2008 tal com preveia la llei de pressupostos generals de l’Estat.

Els treballadors han desplegat una pancarta dins el consistori i han reclamat “no més mentides” a Colau. CCOO, que és el sindicat que va portar la protesta al TSJC, expressa que “no tenim cap confiança en negociar amb un Govern Municipal que no compleix la sentència de l’1% tal com van dir que farien, i que modifica el Sistema d’Ordenació Municipal (SOM) per consolidar a la casta directiva escollida a dit i que no ha passat cap prova de selecció, tallant un cop més la carrera professional dels treballadors/es”.

El sindicat adverteix l’Ajuntament que “si s’obre el procés de negociació d’un nou acord, per la denúncia de l’actual per alguna de les parts, com a sindicat majoritari no en deixarem passar ni una, no admetrem la pèrdua de cap dels drets de l’Acord 2008-2011 ni de la pròrroga i exigirem la recuperació de tot el que ens han tret i molt més!”

El sindicat CGT, d’altra banda, ha convocat per al 14 d’octubre una aturada de cinc hores a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). L’acord entre el president, Artur Mas, i l’alcaldessa, Ada Colau, el juliol passat pel qual van acordar unir els dos trams de tramvia per la Diagonal ha acabat d’encrespar la CGT, que denuncia que siguin empreses privades les beneficiàries del servei.Categorías:Uncategorized

1 respuesta

  1. Reblogueó esto en 1siquierespuedesy comentado:
    La Colau es una FRÍVOLA, ignorante e incapaz.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

DESPERTA

Red sociocultural

A %d blogueros les gusta esto: