L’imam acusat d’incitar a la violència de gènere dona cursets a la mesquita de Terrassa


imam_457

L’imam durant la xerrada

 

(De e-Notícies)

Abdesalam L., l’imam de Terrassa acusat d’incitar a la violència contra les dones, ha impartit una xerrada sobre el rol de la família musulmana a la mesquita de la localitat del Vallès Occidental, malgrat que va ser apartat de les seves funcions després de la polèmica pels seus sermons.

Aquest imam, en efecte, va ser acusat l’any 2012 d’incitar en les seves homilies a la violència contra les dones, després que en un sermó assegurés que “Déu diu: ‘Amonesteu aquelles de qui temeu que es rebel·lin, deixeu-les soles al llit, pegueu-les!”.

En una altra intervenció, l’imam va recomanar als presents que si les seves dones els desobeïen calia “negar-li les relacions sexuals” i “si amb aquest mètode no se soluciona el conflicte, doncs has de recórrer als cops. Com són aquests cops? No són els que provoquen fractures d’ossos, no són els que fan córrer la sang, no són els cops a la cara. Pot ser que en alguns moments es limitin a cops amb el siwak”.

Els Mossos d’Esquadra van gravar els sermons i posteriorment va ser acusat i imputat. Abdesalam L. va declarar davant el jutge que s’havien malinterpretat les seves paraules en treure-les del context religiós. Poc després, la junta directiva de l’Associació Cultural Musulmana de Terrassa va decidir que l’imam no oficiés cap sermó més mentre durés el procés judicial.

El passat mes de desembre, però, l’imam va impartir una de les xerrades de la Novena Trobada Religiosa de la Ciutat de Terrassa sota el títol “el rol de la família musulmana en la participació ciutadana”, tal i com s’informa al Facebook de la Comunitat Musulmana de Terrassa.Categorías:POLÍTICA NACIONALISTA Y NOTÍCIAS

1 respuesta

  1. Supongo…que habrán ido las feministas a quejarse y boicotear al moro este, ¿no?.
    ¡Ah!Que no es un cura…….si no lo ponen a caldo

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

DESPERTA

Red sociocultural

A %d blogueros les gusta esto: