campanya per la retirada de les plaques amb el nom de Jordi Pujol


placas-pujol-19897

E l passat divendres 15 d’agost es va posar en marxa una campanya a Internet per demanar que es retirin totes les plaques on consta el nom de Jordi Pujol. En aquestes plaques, que es compten per milers i estan repartides per tot Catalunya, apareix l’expressió “molt honorable” referida a Pujol, títol al qual ha renunciat. S’entén, per tant, que aquestes plaques són, com a mínim, incorrectes.

Aquesta campanya se suma a la petició que han plantejat els grups de l’oposició de l’ajuntament de Premià de Dalt perquè es retiri el monument a l’ex-president que hi ha en un dels seus parcs.

La campanya l’ha posat en marxa un particular i, de moment, no té massa suport a la xarxa. Força ciutadans la comparteixen a facebook o la retweetegen però pocs la firmen. Encara fa por enfrontar-se al que va ser totpoderós president de la Generalitat? Potser per això qui la va posar en marxa va ser prudent i només ha demanat cent firmes.

Organitza:

change.org

http://www.change.org/es/peticiones/converg%C3%A8ncia-democr%C3%A0tica-de-catalunya-por-la-retirada-de-las-placas-con-el-nombre-de-jordi-pujol-en-toda-catalu%C3%B1a?share_id=JBKOSTOJlZ&utm_campaign=share_button_action_box&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

 

 Categorías:POLÍTICA NACIONALISTA Y NOTÍCIAS

1 respuesta

  1. Enhorabuena!, qué menos pedir una cosa tan correcta.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

DESPERTA

Red sociocultural

A %d blogueros les gusta esto: